Over TOSCA

Tosca is een Tribe van professionals die hun kennis, inzichten en ervaring bundelen om gezamenlijk bij te dragen aan een duurzame wereld. Wat ons bindt en wat ons drijft is ons streven naar welzijn voor iedereen. Wij doen dat door organisaties bij te staan  een ‘force for good’ te zijn, dat wil zeggen ethisch en integer te handelen met oog voor maatschappij en milieu.

Sustainability gaat voor ons over welzijn op de lange termijn. Daarom is lange termijn waardecreatie altijd ons uitgangspunt. Organisaties kunnen dit bereiken door hun stakeholders en de maatschappij centraal te stellen in hun handelen. Geïntegreerd denken en lange termijn gerichtheid zijn hiervoor essentieel.

Wij fungeren als Change Agents gericht op vooruitgang. Liefst groot, maar wij zetten ons ook in voor organisaties die de eerste stappen willen nemen. We begeleiden en faciliteren verandering door bewustwording te vergroten, kennis over te dragen en verbinding te zoeken met de individuele drijfveren. Wij werken het liefst met onze opdrachtgevers in co-creatie, omdat wij geloven dat dit tot duurzame verbetering en verandering leidt, en engagement van de gehele organisatie vergroot.

Sustainability gaat voor ons over welzijn op de lange termijn.

Onze mensen

Nicolette Loonen

Nicolette Loonen

Partner

Ieder steentje in de vijver kan een rimpeling veroorzaken

Ik ben ervan overtuigd dat organisaties op de lange termijn alleen succesvol kunnen zijn als zij per saldo een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. Ik wil met mijn ervaring als adviseur, accountant, bestuurder en toezichthouder bijdragen aan de transitie naar een duurzame samenleving. Iedereen kan hieraan bijdragen. Hoe klein het steentje ook is dat jij in de vijver werpt, samen veroorzaken we een grote golf.

Ulrike de Jong

Ulrike de Jong

Partner

Samen echte impact maken

Door mijn achtergrond in marketing & strategie te combineren met duurzaamheid, wil ik organisaties helpen om ECHTE impact te maken op weg naar een groene, open en inclusieve economie. Ik ben ervan overtuigd dat bedrijven alleen succesvol kunnen zijn en blijven als ze naar alle drie pijlers van duurzaamheid kijken: dus niet alleen het economische, maar zeker ook op het sociale aspect en daarbij zorg dragen voor onze planeet.

Christien Pennings

Christien Pennings

associate partner

Jouw CSR plan op één A4

Samen met een bedrijf een duurzaamheidsbeleid opstellen, implementeren en communiceren: dat doe ik graag! Met een uniek en eigen verhaal waar je, als medewerker van een bedrijf, trots op kunt zijn. Met concrete doelen en resultaten. En mooi vormgeven. Het liefst op 1 A4. Zo is het duidelijk voor werknemers, klanten en andere stakeholders waar je staat als organisatie en waar je heen wil. Dat werkt heel goed, weet ik uit mijn 15 jaar ervaring als duurzaamheidsadviseur.