Biodiversiteit: rapporteren over kansen, risico’s en impacts

evenement

Per 1 januari 2024 is de CSRD – Corporate Sustainability Reporting Directive – in werking getreden voor beursgenoteerde bedrijven en met ingang van 2025 geldt deze richtlijn ook voor kleinere bedrijven. De CSRD houdt in dat bedrijven voortaan moeten rapporteren welke resultaten zij hebben behaald op het gebied van duurzaamheid.

TOSCA begrijpt als geen ander dat dit voor veel bedrijven complexe materie is en organiseert daarom op 20 en 21 maart van 13.00 - 17.00 uur een kennisevent bij Van der Valk in zowel Zwolle en Utrecht over het onderwerp CSRD-COMPLIANCE | BIODIVERSITEIT. Dit kennisevent organiseren wij samen met Donker Groep, specialist in vergroenen van bedrijfsterreinen en NLadviseurs, specilialist in biodiversiteit en ondernemen.

Wil je weten of klimaatverandering, circulariteit en/of biodiversiteit materieel zijn voor jouw bedrijf, zowel vanuit perspectief van de waardeketen als vanuit de eigen bedrijfsvoering? Schrijf je dan onderaan deze pagina in en kom alles te weten over deze complexe onderwerpen. 

PROGRAMMA
 - Aan de slag met de CSRD, van afvinken naar aanvonken door Nicolette Loonen
 - Biodiversiteit in relatie tot het bedrijfsleven. Wat is het en ben je verplicht erover te rapporteren in je duurzaamheidsverslag? door Guido Hamelink van NLadviseurs
 - Biodiversiteit in de waardeketen: hoe breng je impacts en afhankelijkheden in kaart? Aan de hand van een casestudie nemen we je mee in de aanpak.  Door Irene Hesseling van NLadviseurs


We gebruiken praktijkvoorbeelden van bedrijven die biodiversiteit hoog op de agenda hebben staan en hoe ze dit op hun eigen terreinen vorm hebben gegeven en meetbaar hebben gemaakt, zodat je met concrete handvatten aan de slag kunt.

Aanmelden kan hier:

https://donkergroep.com/nl/donker-design/kennisevent-csrd/

Terug naar nieuws

Klanten & partners