Nieuwe associate partners gezocht

Nieuws

Wie zijn wij? 
Tosca is een Tribe van duurzaamheidsprofessionals die hun kennis, inzichten en ervaring bundelen om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Wat ons verbindt en drijft, is onze inspanning om welzijn voor iedereen te bereiken. Dit doen we door organisaties te helpen een ‘Force for Good' te zijn, en ethisch te handelen, met respect voor de maatschappij en het milieu. Als associate partner word je één van onze ‘Change Agents’ die echt impact wil maken. Jij maakt verandering mogelijk door bewustwording te vergroten, kennis over te dragen en af te stemmen op individuele motieven. Wij werken het liefst in co-creatie. 

Wij combineren drie expertise-gebieden om echte oplossingen te leveren:

  1. Strategie en waardecreatie: Hier gaat het over vragen als: Wat is de ambitie van de onderneming? Hoe wil je waarde creëren en wat zijn de belangrijkste risico's en kansen? Hoe creëer je een duurzame strategie en hoe integreer je de Sustainable Development Goals in je strategie? 
  2. Implementatie en betrokkenheid: Hier gaat het over vragen als: Hoe implementeer je je duurzame strategie? Wat zijn de meest effectieve praktijken en hoe kun je de governance opzetten? Hoe betrek je je managementteam, collega's en medewerkers om echt duurzame verandering in jouw bedrijf te stimuleren? 
  3. Rapportage & CSRD: Hoe rapporteer je authentiek over duurzaamheid? Hoe implementeer je de CSRD binnen organisaties en hoe zet je de CSRD in om meer waarde te creëren? Hoe zorg je voor betrouwbare data voor je sociale en milieu thema’s?  

Wie ben jij? 
Je bent een ondernemende professional die liever samen optrekt op vraagstukken bij klanten, dan solo opereert. Je wil het verschil maken door je in te zetten voor een duurzame wereld, en hebt die passie zakelijk ingezet in organisatievraagstukken, als adviseur of in vorige baan. Je vindt het leuk om mee te bouwen aan de groei van TOSCA, en hebt ervaring in ofwel duurzaamheidsverslaggeving ofwel strategie en het implementeren hiervan.  
 
Wat bieden wij jou? 
TOSCA biedt de mogelijkheid om samen te ondernemen en impact te maken. Je bent onderdeel van een gedreven team van duurzaamheidsprofessionals die echte impact wil maken. Wij bieden jou toegang tot ons netwerk, kennis, tools en klanten, en voeren samen opdrachten uit. Ons bezoekadres is in Hilversum (Olympia 2). Hier kan je ook werken mocht je dat willen. 
 
Interesse?
Heb je interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden om je aan te sluiten bij ons groeiende groep associate partners, neem dan contact met ons op via ulrike@toscatribe.nl of nicolette@toscatribe.nl  

Terug naar nieuws

Klanten & partners